Pikku Muurahainen

Tervetuloa matkalle muurahaisten maailmaan!

© Krista Sääski

© Krista Sääski

Pikku Muurahainen on interaktiivinen musiikkinäytelmä, jossa yhdistyvät tanssi, teatteri, musiikki ja sirkus. Näytelmän lisäksi tarjoamme myös sirkus-, teatteri- tai kehorytmiikkatyöpajan. Näytelmän kesto on noin 45 minuuttia ja työpajan noin 20 minuuttia.  Esityskonsepti on suunnattu 3-9-vuotiaille.

Näytelmä kertoo Pikku Muurahaisesta, joka loukkaa jalkansa. Äiti Muurahainen lähtee viemään häntä lääkäriin. Vauhdikas tarina kuljettaa kaksikon maalta kaupunkiin ja tohtorilta toisen luo, joiden hoidoissa potilaan on käydä kalpaten. Mutta Äiti ei anna periksi, ja kertomus saa riemukkaan lopun.

Katso tästä esityksen traileri.

© Krista Sääski

© Krista Sääski

Näytelmä on rakennettu vuorovaikutteiseksi leikiksi yleisön kanssa ja se mukailee Zacharias Topeliuksen satua Muurahainen lääkärissä. Kaikki pääsevät mukaan laulamaan, säestämään, tanssimaan ja vaikuttamaan esityksen kulkuun. Näytelmä tukee yhdessä yleisön kanssa suomalaisen kansanperinnekulttuurin jatkumista. Esiin nousevat vanhempien ja lapsen ainutlaatuinen suhde, huolenpito, avunannon tärkeys sekä erilaisuuden hyväksyminen itsessä ja muissa. Näytelmässä käsitellään onnettomuuksia ja tapaturmia humoristisella ja lempeällä tavalla, kuten Topeliuksen alkuperäissadussa.

© Krista Sääski

© Krista Sääski

Kohderyhmä: 3-9- vuotiaat lapset

Kesto: Esitys 45 minuuttia. Työpaja 20 minuuttia. Tilattavissa yhdessä tai erikseen.

Tilavaatimus: Soviteltavissa tilaan. Toivotaan vähintään 5m x 4m.

Tekniikka: Ei tekniikkaa.

Esitys on tilattavissa muun muassa päiväkoteihin, ala-asteille ja lasten festivaaleille. Ota yhteyttä, niin katsotaan juuri teille sopiva paketti!

Esitystä tukevat:

logoFI_tp

logo.png